Poganjamo boljšo prihodnost

Energija poganja vse. Omogoča naša življenja. Prižiga luči, premika vlake.

Izpopolnjeni tehnološki sistemi stojijo za nenehnim napajanjem, ki ga razume le nekaj strokovnjakov.

Pridružite se njihovim krogom in prispevajte k boljšemu jutri.

Druga stopnja podiplomskega študijskega programa elektrotehnike

Napredni elektroenergetski sistemi

Lokacija

Ljubljana, Slovenija, EU

Trajanje

2 leti

Začetek

October 2022

Rok prijave

19th of Aug 2022 (30th of June 2022 recommended)

Jezik

Angleščina

Šolnina

EUR 8,000/leto

EUR 4,000/leto (was special fee discount for new 2021/22 applications, see below) if the tuition will stay reduced will be depend on current Covid situation.

100 let tradicije in odličnosti

Fakulteta za elektrotehniko je bila ustanovljena leta 1919 kot del Tehnične fakultete Univerze v Ljubljani. Danes je Univerza med najboljšimi 3% na svetu.

Študiraj v moderno opremljenih učilnicah in laboratorijih.

Fakulteta je opremljena z najnaprednjšimi tehničnimi pripomočki. Ima moderno knjižnico z računalniki, bralno sobo in zasebne sobe za učenje.

Mednarodno priznani profesorji in raziskovalci

Fakulteta ima 27 aktivnih raziskovalnih laboratorijev, ki sodelujejo pri različnih projektih. Fakulteta trenutno sodeluje pri 10 bilateralnih projektih z 9 državami in 164 komercialnih projektih za domača in tuja podjetja.

Povezave do industrije z različnimi kariernimi priložnostmi

Moderni električni inženirji so zelo iskani in potreba po njih raste. Fakulteta je dobro povezana z slovensko energetsko industrijo, ki omogoča lažji prehod na trg dela in ponuja nove priložnosti.

 

 

 

 (from 8.000 EUR/year to 4.000EUR/year) for students who will be enrolled in the 2021/2022 academic year for both the first and the second year of study. If the tuition fee will stay reduced for the Accademic year 2022/2023 will be depend on courrent Covid situation. Take this opportunity and get a top education in Advanced Power Systems.

 

 

POTRJENO

ASIIN potrjena kakovost

Naš študijski program je akreditiran z ASIIN-ovim pečatom za programe, ki zagotavlja mednarodno primerljivo raven akademske kakovosti, izjemne učne rezultate in njihov pomen za poklicno prakso.

asiin_logo

Za vse

Mednarodno okolje

Napredni elektroenergetski sistemi je mednarodni magistrski program tako za mednarodne kot tudi za domače študente. Študij poteka v centru Ljubljane, ki se ponaša z živahno mednarodno sceno in ponuja široko izbiro čudovitih krajev za raziskovanje.